DELTA A.C.M. este o companie privata cu peste 20 ani experienta in domeniul constructiilor si ingineriei, fiind orientata spre dezvoltarea de proiecte de anvergura pentru clienti din domeniul public si privat. Compania asigura solutii personalizate si complet integrate de gestionare a lucrarilor de constructii, dispunand de competente ce acopera nevoi complexe ale beneficiarilor.

cream parteneriate

Suntem dedicati intelegerii in profunzime si satisfacerii cerintelor clientilor nostri si livrarii de proiecte ce respecta cele mai inalte standarde de calitate, luand in calcul complexitatea provocarilor intalnite pe parcursul dezvoltarii lucrarilor.

Compania noastra colaboreaza indeaproape cu beneficiarii si partenerii sai strategici pentru a oferi solutii optimizate ce acopera toate fazele unui proiect, in virtutea respectarii specificatiilor legate de durata de executie, buget, calitate si sustenabilitate.

Avem ca scop dezvoltarea de relatii pe termen lung atat cu beneficiarii, cat si cu furnizorii nostri, bazandu-ne pe respect reciproc, etica in afaceri si incredere.

cultivam profesionalismul

Cultura organizationala a DELTA A.C.M. are ca element central determinarea de a atinge performanta in domeniul constructiilor, gestionand provocarile intalnite fara a face compromisuri legate de integritate si corectitudine. Vizam respectarea angajamentelor fata de societate prin livrarea de proiecte cu impact pozitiv asupra comunitatilor, bazandu-ne atat pe echipa noastra de profesionisti, cat si pe parteneriatele de lunga durata cu reteaua noastra de colaboratori.

actionam responsabil

Compania noastra percepe dezvoltarea durabila ca fiind un aspect important al bunelor practici in afaceri, motiv pentru care suntem preocupati de identificarea si implementarea de noi solutii care sa protejeze mediul, pastrand in acelasi timp standarde inalte de calitate. Din acest motiv, societatea tinteste utilizarea frecventa a tehnologiilor cu impact favorabil asupra mediului.

De asemenea, compania si-a propus ca rezultatele activitatii sale sa aiba un impact pozitiv atat asupra dezvoltarii companiei, cat si asupra comunitatilor care gazduiesc proiectele noastre. Ne dorim sa avem un aport important in construirea unui viitor mai bun pentru noi, pentru clientii si angajatii nostri, precum si pentru societatea civila, ce reprezinta beneficiarul final al tuturor activitatilor desfasurate, prin realizarea de proiecte sustenabile care sa sprijine dezvoltarea economica si cresterea nivelului de trai.

asiguram servicii de calitate

Aducem impreuna personal cu vasta experienta pe piata constructiilor, materiale de calitate si echipamente performante, pentru a ne asigura ca oferim solutii integrate optimizate din toate punctele de vedere si ca ne atingem in permanenta obiectivele legate de conformitatea proiectelor noastre. Valoarea adusa beneficiarilor si comunitatilor unde ne desfasuram activitatea reprezinta un aspect esential al reputatiei companiei.

ne bazam pe echipa

Pentru DELTA A.C.M. resursa umana reprezinta unul dintre cele mai importante elemente pe care se bazeaza activitatea noastra. Compania pune un accent deosebit pe dezvoltarea personalului, fiind dedicata integrarii expertilor in domeniu, precum si a tinerilor cu potential.

Prin initiativele educationale promovam permanenta perfectionare a echipei, crearea sinergiilor la nivel de grup, dar si identificarea de noi solutii care sa sustina efortul companiei de a livra valoare clientilor si comunitatilor, adaptandu-se permanent evolutiilor sociale si ale domeniului constructiilor.

indicatori 2015

106,1 mil euro
Cifra de afaceri
3,4 mil euro
Profit
≈ 750
Angajati

istoric

DELTA A.C.M. este o companie privata infiintata in anul 1993, care, in cei peste 20 ani de activitate, s-a dezvoltat in stransa legatura cu evolutia social-economica a Romaniei, adaptandu-se permanent schimbarilor si tendintelor impuse de domeniul constructiilor.

Pionieratul intr-o perioada de reformare a industriei constructiilor pe piata romaneasca ne-a permis sa fim receptivi la schimbare si sa ne adaptam cerintelor curente ale comunitatilor, fara a face rabat de la spiritul vizionar care ne-a indreptat spre adoptarea de noi tehnologii si diversificarea spre cat mai multe arii ale industriei constructiilor. Aceste evolutii ne-au facilitat implicarea ulterioara atat in proiectele nationale de infrastructura sau de geniu civil, cat si in proiectele de amploare, cu finantare europeana, la care am avut acces dupa integrarea in Uniune.

De asemenea, viziunea companiei noastre a fost, inca de la inceput, de a se indrepta spre realizarea de lucrari de anvergura de inalta calitate, care sa aduca o certa valoare in procesul de modernizare a societatii, drept pentru care a sesizat atat necesitatea, cat si oportunitatea de a integra servicii diverse si o gama larga de activitati ce compun lantul valoric al unui proiect.

Astazi, DELTA A.C.M. dispune de numeroase capacitati de productie si poate asigura o serie de servicii conexe executiei lucrarilor de constructii bazandu-se in permanenta pe o echipa de profesionisti cu expertiza in gestionarea proiectelor de constructii.

Astfel, bazandu-se pe ampla experienta a celor peste 20 de ani de activare in industria constructiilor, DELTA A.C.M. a dezvoltat competentele necesare pentru a oferi solutii integrate clientilor sai.