constructii
Constructia de
drumuri

DELTA A.C.M. este preocupata sa construiasca drumuri pentru generatiile urmatoare, drumuri care raspund nevoilor de transport ale viitorului, solicitarilor utilizatorilor si comandamentelor sociale. Viziunea noastra asupra drumurilor viitorului este clara: trebuie sa fie de inalta calitate, sa contribuie la reducerea poluarii sonore, a apei si a aerului, sa reclame un nivel scazut de mentenanta, sa creasca securitatea circulatiei si sa faciliteze mobilitatea traficului.

Constructia de
poduri, pasaje

DELTA A.C.M. a demonstrat masura competentei sale, construind poduri si diferite lucrari de arta, care exceleaza din punctul de vedere al complexitatii si al exigentelor impuse de beneficiari. Am reusit sa gasim cele mai bune si mai ingenioase solutii pentru a traversa albii de rauri, pentru a rezolva accesul dificil sau pentru a raspunde unor probleme sensibile de mediu. Profesionalismul angajatilor si folosirea unor tehnici si metodologii avansate au permis accesul companiei la lucrari de constructii din ce in ce mai complicate si au generat succesul proiectelor contractate.

Constructii
civile si industriale

DELTA A.C.M. a dezvoltat de-a lungul timpului proiecte complexe de constructii civile ce exploateaza tehnologii eficiente care sa asigure realizarea unui produs final de inalta calitate, adaptat zonei de impact, in conditii de prezervare a resurselor si de protejare a mediului. Proiectele companiei noastre se concentreaza spre a crea repere, ce conduc spre o dezvoltare armonioasa si durabila a comunitatilor in care intervenim. Experienta DELTA A.C.M. in domeniul constructiilor civile consta in construirea si reabilitarea de cladiri rezidentiale, birouri si parcari (subterane si supraetajate), reabilitarea de spitale, construirea de complexe de agrement.

Constructii
edilitare

In portofoliul de activitati al DELTA A.C.M., un segment aparte il reprezinta lucrarile edilitare. Acestea vizeaza extinderea retelelor de apa si canalizare, modernizarea sistemului rutier, construirea statiilor de epurare a apelor uzate executia instrumentelor de pompare sau servicii de proiectare specializata.

Amenajarea
parcurilor

Prin constructia de parcuri si prin sistematizari pe verticala, DELTA A.C.M. contribuie la dezvoltarea oraselor si la cresterea valorii sociale si economice a acestora. Constructia unui parc in proximitatea unei comunitati creste valoarea proprietatilor din respectiva comunitate si genereaza atractivitate pentru afaceri si forta de munca.

Pentru DELTA A.C.M., constructia oricarui parc este un exercitiu de imaginatie, de profesionalism si de responsabilitate sociala. Prin proiectele pe care le propune si prin materialele pe care le foloseste in amenajarea si mobilarea parcurilor, compania noastra este consecventa filozofiei sale de protectie a calitatii mediului inconjurator.