servicii
Servicii de
proiectare

DELTA A.C.M. asigura servicii de proiectare, asistenta tehnica si servicii de consultanta in domeniile ingineriei civile si industriale, in sistem clasic sau prefabricat. Incepand de la drumuri, poduri, tuneluri, pana la proiecte de case, sedii de firme, constructii industriale, planuri urbanistice generale si zonale etc., proiectele noastre intrunesc exigentele clientilor si particularitatile locatiei si asta datorita arhitectilor experimentati cu care colaboram. Acestia proiecteaza conform normelor si normativelor nationale, fiind atestati ca experti si verificatori pentru toate tipurile de constructii.

Servicii de
mecanizarea constructiilor

Pentru a ne asigura succesul in domeniul constructiilor si a contracta proiecte complexe, societatea noastra dispune de un parc de utilaje de constructii, format in prezent din 280 de unitati de mare capacitate si aflat intr-o continua crestere. Printre acestea se numara excavatoare, incarcatoare, buldozere, compresoare de aer, macarale etc., toate fiind adaptate la tehnologii de ultima generatie.

Servicii de
transport

Compania executa transportul materialelor de constructii bazandu-se pe propria flota de transport de peste 250 de vehicule rutiere, echipate cu tehnologie de ultima generatie. Vorbim aici de autocamioanele si basculantele de diferite capacitati, autocamioanele pentru transportul cimentului, fierului, bitumului fierbinte, al asfaltului turnat, autocamioanele specializate in imprastierea emulsiilor bituminoase, automalaxoarele pentru transportul betonului, pompele de punere in opera a betonului, dar si de vehicule pentru transporturi agabaritice.

Servicii de
laborator

Ne dorim sa indeplinim cerintele clientilor si sa respectam in acelasi timp si standardele internationale din domeniu, de aceea, detinem si un laborator de analize si incercari in constructii. Acesta este dotat cu aparatura si echipamente performante, care asigura efectuarea in conditii optime tehnice si de mediu a incercarilor fizice, mecanice, asupra produselor utilizate in infrastructura transporturilor. Specialistii in domeniu cu care lucram testeaza constant noi produse pentru a verifica calitatea lucrarilor pe care DELTA A.C.M. le executa, in vederea imbunatatirii retetelor folosite.